La Maison d’Alice

Vakantiehuis La Maison d’Alice

Vakantiehuis / Gîte La Maison d'Alice Morvan Bourgogne Frankrijk, Les Champs de Fleury

La Maison d’Alice, een heerlijk huis voor mensen die houden van rust, ruimte en natuur, met veel plezier en aandacht gemaakt om er een sfeervol verblijf van te maken waar je je echt thuis voelt. Het huis staat als laatste huis in het straatje en is zo goed als vrijstaand (aan de linkerkant zit het huis vast aan onze eigen garage), met aan de voorkant van het huis een geheel omheind terras en rechts een lekkere grote tuin met fantastisch vrij uitzicht over het mooie landelijke landschap. Het vakantiehuis is geschikt voor 5 personen

Het huis zelf heeft een grote woonkamer, verdeeld in 2 gedeeltes, aan de ene kant is daar de TV zithoek met comfortabele bank en stoelen, er is WIFI, Nederlandse TV, DVD met verschillende films, een stapel leesboeken, gezelschapsspelletjes en wat kinderspeelgoed aanwezig. Aan de andere kant van de woonkamer een eethoek, 2 heerlijke fauteuils en verschillende kasten voor lekker veel opbergruimte.
Aansluitend de badkamer, apart toilet en de keuken, vanuit de keuken is er direct toegang tot het terras.
Het huis heeft 2 slaapkamers, beide op de begane grond aan de achterkant van het huis, lekker koel slapen. Er is een slaapkamer met een 2pers bed en een kamer met een 1pers bed en 2pers bed (deze laatste is ook om te zetten naar 2 losse bedden).

Buiten voor het huis een groot terras op het zuiden, bijna de hele dag heb je daar lekker de zon, daarnaast nog een grote tuin waar je kunt genieten van het mooie uitzicht, de vele roofvogels in de lucht en in de avond de mooie sterrenhemel. Overal in de tuin staan stoelen en zitjes, dus niet nodig om met stoelen te gaan slepen, en mocht het eens wat minder weer zijn, dan is er ook nog een overdekt hoekje zodat je altijd buiten kunt zitten, er zijn ook een aantal fietsen aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze site, maar helaas komen de aanvragen daarvan regelmatig in SPAM terecht, als u zeker wilt zijn dat wij uw bericht goed ontvangen dan kunt u het beste een berichtje sturen naar onderstaand mailadres:
leschampsdefleury@gmail.com

Beschikbaarheid

Foto’s