L’Ancienne Etable

Het vakantiehuis L’Ancienne Etable

Vakantiehuis L'ancienne Etable Morvan Bourgogne Les champs de Fleury

L’Ancienne Etable is een vakantieverblijf voor 2/3 personen waar met veel aandacht aan gewerkt is om er een bijzonder, sfeervol en vooral uniek plekje van te maken. Zeer verrassend van inrichting, ontstaan als een creatief idee, uitgevoerd met heel veel plezier met als resultaat een warm en gezellig huisje waar je je ook op vakantie echt “thuis” voelt.

Het verblijf heeft een knusse woonkamer / keuken met gezellige zithoek en pellet kachel.
Er is WIFI aanwezig, TV met Nederlandse zenders DVD speler met stapel films een kast vol boeken en enkele gezelschapspelletjes.

De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, afwasmachine, koel /vries combinatie, magnetron, senseo en gewoon filter koffiezet apparaat, keukenweegschaal, waterkoker, mixer, staafmixer, verschillende potjes kruiden, koffie, thee, suiker, keukenrol, kortom compleet ingericht

Via de open trap in de woonkamer komt men op de bovenverdieping, daar treft men een gezellig hoekje van waar af er zicht is op een leuk en uniek tafereeltje, als een creatief idee ontstaan hebben we daar ons eigen “Amsterdamse straatje” waarachter zich de slaapkamer bevindt. De slaapkamer heeft een groot twee persoonsbed (180 x 200) en een ruime kledingkast. Het huisje heeft 1 slaapkamer, voor een evt extra persoon is er een één persoonsbed mogelijk op de bovenverdieping, deze “slaaphoek” kan worden afgesloten door een verduisterings gordijn. Daarnaast bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wastafel.

Buiten zijn er overal privé zitjes en terrasjes met verstelbare stoelen, kuipstoelen en ligbed, er zijn plekjes in de ochtendzon, een terras waar je tot het laatst van de zonsondergang kunt genieten, plekjes in de zon en in de schaduw en overal staan de stoelen klaar, ook is er een houten overdekt tuinprieel met gezllige verlichting, een fijne schaduwplek, maar ook heerlijk om in de avond lekker lang onder te kunnen blijven zitten, kortom voldoende mogelijkheden om lekker te relaxen.

Het is ook mogelijk om het huisje voor enkele dagen te huren (min 3). We hanteren geen vaste aankomstdag, dus wilt u liever niet op zwarte zaterdag reizen, geen probleem. U kunt bij ons zelf uw aankomstdag kiezen.

U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze site, maar helaas komen de aanvragen daarvan regelmatig in SPAM terecht , als u zeker wilt zijn dat wij uw bericht goed ontvangen dan kunt u het beste een berichtje sturen naar onderstaand mailadres:

leschampsdefleury@gmail.com

Beschikbaarheid

Foto’s