La Chouette

Het vakantiehuis La Chouette in Nièvre – Bourgogne

Vakantiehuis La Chouette Morvan Bourgogne Les champs de FleuryLa Chouette is een gezellige vakantiewoning geschikt voor 4 personen, evt bijzetten kinderbedje is mogelijk. Een heerlijk  knus , warm huis omgeven door velden en natuur op loopafstand van rivier en kanaal.  Alle vertrekken zijn gelijkvloers, prima geschikt voor mensen die wat minder ter been zijn. Ook zeer aantrekkelijk voor jonge gezinnen, werkelijk alles is aanwezig voor kinderen, dat scheelt een hoop bagage in de auto. In de  winter is het hier ook goed vertoeven, de houtkachel zorgt voor lekkere warmte en met een beetje geluk ligt er ook nog wel sneeuw wat het landschap en de natuur en hier betoverend uit doet zien. Tijdens de feestdagen zal La Chouette feestelijk zijn versierd.

Prijsinformatie:

 Het is ook mogelijk om La Chouette voor enkele dagen te huren (min 3 ). We hanteren geen vaste aankomstdag, dus wilt u liever niet op zwarte zaterdag reizen, geen probleem.

 

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van het huis, de tarieven, meest recente foto’s en reacties van eerdere gasten